Asistenta rutiera Bucuresti / Ilfov

  • Acordăm asistență rutieră de înaltă calitate.
  • Serviciile de asistenta rutiera sunt destinate pentru toate categoriile de autovehicule aparținând persoanelor fizice și juridice.
  • Exemple de servicii de asistența rutieră: Schimbăm cauciucuri, pornit mașină cu cabluri curent sau robot de ponire pentru cele cu start / stop engine.
  • Te ajutăm dupa caz cu depanare la locul incidentului sau tractare, transport persoane și reparație în service.

Fiecare conducător auto are aceeași teamă de fiecare dată când își cumpără un nou vehicul: avaria acestuia. Chiar și cu toate reviziile posibile ale vehiculului, nimeni nu este, din păcate, ferit de o problema a mașinii pe autostradă, cum ar fi cazul unei avarii, a unei baterii moarte sau a altor probleme de acest tip.

Nu ești sigur de ce anume poți beneficia de la serviciul de asistență rutieră? Afla mai jos.

Poți găsi asistență auto prin intermediul companiei tale de asigurări și prin contractul auto. Apoi, poți găsi servicii de asistență de la producători de mașini, bănci și emitenți de carduri de credit, companii petroliere, cluburi auto și chiar și unii producători de anvelope dar cele mai bune servicii sunt oferite de o firma specializată în asistența rutieră.

Ce oferă serviciile de asistență rutieră?

Reparații la fața locului

Dacă vehiculul este imobilizat în caz de avarie, perforare, baterie descărcată, defecțiune sau eroare, trimitem un mecanic la fața locului.

Remorcare

În cazul în care vehiculul este imobilizat, se va tracta la cel mai apropiat service autorizat.

Călătorie mai departe sau înapoi acasă

Dacă vehiculul este imobilizat, se va organiza transportul la domiciliu sau la locul de destinație.

Ce trebuie să aveți în vedere înainte de a cumpăra o asigurare de asistență rutieră?

Kilometrul deductibil: este adesea setat la o distanță minimă de intervenție de la 30 la 50 km de casă.

Plafoane de compensare și deductibile: o acoperire scăzută sau o deductibilă ridicată poate pune presiune pe un buget, mai ales dacă pierderea apare în timpul vacanței.

Limita de teritorialitate: unele țări sunt excluse din contractul de asistență. Lista apare de obicei pe certificatul de asigurare.

Vehicul de schimb: dacă durata este modelată în funcție de timpul de imobilizare, categoria este adesea inlocuita (o mașină de oraș).

Ce nu este acoperit de asigurarea de asistență?

Asistența oferită de asistența rutieră este ocazională: defecțiuni repetate, defecțiuni ale benzinei, anvelope perforate, pierderea cheilor mașinii. Toate aceste situații nu intră în sfera asistenței înțelese de asiguratori.

În plus, reține că garanția „asistență la 0 km” este opțională. Dacă nu ai ales această garanție suplimentară, vei putea beneficia de asistență numai atunci când mașina ta se defectează la peste 50 km de casa ta. Prin urmare, este mai bine să fii informat.

Sfaturile de specialitate

Înainte de semnarea contractului de asigurare auto, este recomandabil să fii atent la condițiile de acoperire deseori restrictive ale serviciului de „asistență”, în special în ceea ce privește problemele zilnice (eroare de combustibil, dispariția cheilor vehiculului, defecțiunea la domiciliu etc.) incluse numai în contractele „premium”. Nu ezita să pui toate aceste întrebări asigurătorilor pentru a fi sigur de condițiile contractului pe care urmează să îl semnezi.

În cele din urmă, condițiile de rambursare și / sau implementare a acestor servicii de asistență sunt adesea supuse condiției de a le apela direct înainte de a suporta costuri. Cu excepția cazului în care există dovezi că nu ai putut să le contactezi în momentul apariției problemei.

Fotografii cu Asistenta rutiera Bucuresti / Ilfov