Platforma Auto Bucuresti

Platforma Auto Bucuresti maxim 2000kg, pret mic negociabil la telefon.

Propunem tarife minime pentru tractari auto Bucuresti in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, dar si pentru interventiile din Ilfov si Autostrazile principale (A1 – Pitesti; A2 Soarelui – Constanta; A3 – Ploiesti). Intervenim in regim de urgenta la orice ora, propunand cel mai mic pret / km, totul pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa desavarsita de profesionisti care au tractat vehicule de mici dimensiuni si medii, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.

Atunci când un vehicul nu mai poate să avanseze de unul singur, acest lucru înseamnă, în general, că trebuie remorcat fie în direcția unui garaj, service fie în direcția unui loc cu rable auto. Pentru aceasta, există diferite soluții care răspund la probleme foarte diferite, și anume să ai vehiculul tractat de un profesionist pe o platformă auto din București sau să îl tractezi singur, dacă sunt îndeplinite condițiile.

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, vehiculele care nu pot circula nu sunt neapărat vehicule deteriorate. În realitate, există mai multe motive care împiedică un vehicul să circule pe rețeaua rutieră. Dacă anumite vehicule sunt imobilizate după o infracțiune care ar putea avea un impact asupra permisului de conducere , vehiculele defecte trebuie, la rândul lor, să fie asistate pentru ca un terț să circule. Ponderea, care este în general legată de parcarea incomodă sau periculoasă, necesită, de asemenea, luarea unor măsuri pentru ca vehiculul să poată circula din nou. În cele din urmă, în cele mai grave cazuri de perimare, proprietarul unui vehicul nu va avea de ales decât să apeleze la o platformă auto.

Ce poți să faci în cazul în care mașina ta nu mai funcționează?

Suni la la o firmă de tractări auto

Atunci când un vehicul nu mai pornește, majoritatea utilizatorilor tind să apeleze primul serviciu de avarie, pentru a se liniști și pentru a readuce vehiculul în stare de funcționare cât mai repede posibil.

Cu toate acestea, înainte de a apela un camion de remorcare, șoferii ar trebui să își verifice în detaliu contractul de asigurare auto. De fapt, în multe cazuri, asigurătorii oferă garanții în contractele lor, inclusiv finanțarea costului platformei auto până la cel mai apropiat service. Aceste garanții se găsesc în majoritatea contractelor, dar pot fi supuse unor restricții, inclusiv: limita kilometru între vehicul avariat și garaj, diferitele tipuri de daune și daune acoperite, etc.

Prin urmare, este extrem de important ca șoferul să cunoască toate detaliile asigurării sale auto înainte de a alege o platformă auto din București pe care să o apeleze.

Auto-remorcarea vehiculului

Puțini șoferi o știu, dar este posibil, în anumite condiții, să remorchezi singur un vehicul defect sau avariat, respectând totuși un anumit număr de reguli. Utilizatorul trebuie să aibă o bară de remorcare, dar trebuie să aibă la îndemână și un al doilea vehicul, un al doilea șofer și multă răbdare.

Cumpără o bară de tractare

Pentru a putea remorca el însuși un vehiculavariat, utilizatorul trebuie să achiziționeze mai întâi o bară de remorcare, care este un echipament special conceput pentru a permite vehiculelor în stare de funcționare să tracteze un vehicul imobilizat după o avarie.

Există 3 tipuri de bare de tractare: bare pliabile, bare telescopice și bare standard

În timp ce barele pliabile și barele telescopice permit o depozitare mai ușoară, barele standard sunt mult mai puternice. Înainte de a achiziționa o bară de remorcare, utilizatorul trebuie să definească dimensiunea de care va avea nevoie pentru bara de tractare, care poate varia de la 1,80 metri până la 2,30 metri. De asemenea, el trebuie să definească o greutate maximă de tragere, care poate varia de la 1800 kg la 3000 kg.

Efectuează câteva verificări

Remorcarea unui vehicul poate fi complicată și periculoasă. Din acest motiv, șoferul trebuie să efectueze în mod absolut anumite verificări înainte de a alege să tragă singur un vehicul. În special, el trebuie să verifice dacă vehiculul tractant este mult mai greu decât vehiculul remorcat, pentru a evita orice incident în timpul remorcării, dar și pentru a vedea dacă vehiculele sunt prevăzute cu inele care permit tractarea. De asemenea, trebuie să verifice dacă are alături un șofer care a primit permisul de conducere, care va putea controla direcția vehiculului remorcat.

Odată efectuate toate aceste verificări, șoferul poate conecta sistemele electrice ale celor două vehicule pentru a permite utilizarea avertismentelor vehiculului remorcat sau a unei plăcuțe de înmatriculare cu lumini, apoi poate începe să tracteze.

Restricții de remorcare

Incercarea de a repara sau tracta personal autovechiculul este o activitate periculoasă. Din acest motiv, șoferul vehiculului tractant trebuie să respecte în mod absolut un anumit număr de reguli, pentru a circula în conformitate cu legea. Șoferul unui vehicul folosit pentru remorcarea altuia trebuie să respecte următoarele obligații:

Nu conduce pe autostrăzi

se asigură că greutatea vehiculului tractant este mai mare decât cea a vehiculului tractat

reduce viteza la cel mult 25 km/h

se limitează la o călătorie scurtă

se asigură că ambele vehicule sunt aliniate

activează avertismentele, cu excepția cazului în care schimbă direcția, unde este necesar

utilizarea semnalizatoarelor

se instalează o baliză rotativă sau lumini de semnalizare pe vehiculul tractat dacă luminile acesteia nu mai sunt în stare de funcționare

În cazul în care starea vehiculului tractat nu îi permite să circule în condiții de siguranță optime, utilizatorul trebuie să apeleze la serviciile unui profesionist pentru a permite evacuarea vehiculului.

În timp ce această metodă de remorcare poate părea mai economică decât apelarea la un reparator convențional, tractarea personală a unui vehicul nu este întotdeauna o idee bună. Dacă este legal, acest tip de comportament este tolerat doar pe distanțe foarte mici , între locul în care s-a produs avariul și locul în care vehiculul va fi reparat sau depozitat. Dacă, în urma unui control, polițiștii consideră că tractarea este neregulată, șoferul va primi o amendă de clasa a treia.

Fotografii cu Platforma Auto Bucuresti